Psychische hulp in het buitenland

Er zijn een hoop Nederlanders die voor een onbepaalde tijd in het buitenland verblijven. Het kan zijn dat je voor je werk, omdat je aan het reizen bent of wat voor reden dan ook, langere tijd in het buitenland verblijft. Psychische Hulp Online geeft iedereen die in het buitenland zit de optie tot behandeling bij een Online Psycholoog in hun moedertaal. 

Wil jij kijken of er een klik is met je psycholoog, of wil jij meer informatie over hoe online behandeling werkt? Vraag dan ons gratis kennismakingsgesprek aan. Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. 

  Voordelen online therapie

  Psycholoog in eigen taal​


  • Het kan in het buitenland zeer lastig zijn een psycholoog te vinden die jouw taal spreekt. 
  • Wanneer je een psycholoog in een andere taal spreekt, kan het lastig zijn jezelf goed uit te drukken. 

  Als je in het buitenland zit kan het lastig zijn om een psycholoog te vinden in je eigen taal. Überhaupt kan het in sommige culturen lastig zijn een psycholoog te vinden. Als het wel lukt een psycholoog te vinden is het meestal in de taal van dat land.  Dit hoeft voor veel mensen geen probleem te zijn. Echter, gevoelens uitdrukken, hoe goed je ook bent in de taal van dat land, kan soms lastig zijn. Juist bij behandeling is het zo ontzettend belangrijk dat je je kan uitdrukken op een manier waar jij je prettig bij voelt. Daarnaast kunnen culturele verschillen de behandeling lastiger maken en soms zelfs voor onbegrip zorgen. 

  Doordat wij online behandeling aanbieden, kan je overal ter wereld toch die zorg krijgen die je nodig hebt, in je eigen taal. Bij de online behandeling krijg je je vaste psycholoog waarmee je één op één gesprekken voert. 

   

  Flexibele Planning


  • Het kan soms lastig zijn om afspraken te plannen vanwege drukke agenda’s.
  • Continuïteit in gesprekken kan lastig zijn als je vaak reist.

  Psychische Hulp Online is volledig Online. Dit zorgt voor meer flexibiliteit. We houden rekening met de verschillende tijdzones en zo kan iedereen overal ter wereld een afspraak inplannen. Daarnaast kan je vanuit je eigen huis de behandeling volgen, wat reistijd scheelt. 

   

  Alle voordelen van online therapie op een rijtje


  • Behandeling in je eigen taal waardoor je je makkelijker uit kan drukken.
  • Flexible planning (wij houden rekening met verschillende tijdzones)
  • Geen wachttijden
  • Één op één gesprekken met een psycholoog
  • Online behandeling via chat, beeldbellen of mail
  • Betrouwbaar (jouw gegevens worden vertrouwelijk behandeld)
  • Behandeling bij verschillende psychische klachten

   

  Vergoeding van verzekering


  Online psychische hulp wordt steeds vaker vergoed vanuit internationale zorg-, reis- en expatverzekeringen en/of vanuit werkgevers. Vraag dit na bij jouw verzekeraar / werkgever. 

  De behandeling is hetzelfde als reguliere therapie. Het enige verschil zit hem erin dat je niet in dezelfde kamer aanwezig bent en dus overal ter wereld via beeldbellen, chatten en email in contact kan blijven.

  Meer over onze werkwijze.

  Aanmelden gratis kennismakingsgesprek