Het team

Het team

maaike cruijssen online Psycholoog

Maaike Cruijssen, MSc. psycholoog 

Ik ben oprichter en psycholoog bij psychischehulponline.nl.
Mijn doel is om psychische ondersteuning voor iedereen en waar ook ter wereld, beschikbaar te maken. Iedereen wil graag gehoord worden en iedereen is ook uniek. Mijn passie is om per persoon te kijken wat goed bij diegene past. Ik werk dus ook niet volgens standaard protocollen, maar wil echt het puzzelstukje vinden dat bij jou past. 

yvonne hospers psycholoog

Yvonne Hospers, GZ-psycholoog 

Ons hele leven leren en groeien we. Maar soms wordt het leven iets te zwaar en heb je wat extra hulp, steun en advies nodig. Mijn hart ligt erin mensen weer op weg te helpen.

Kennismaken


Wil jij kennismaken om te kijken of je een klik voelt met je behandelaar, of zit je misschien nog vol vragen over hoe alles werkt? Wij bieden een gratis kennismakingsgesprek aan van 15-20 minuten. Tijdens dit gesprek kan je alle vragen stellen omtrent online behandeling.

Onze visie 


Psychische hulp online is opgericht door Maaike Cruijssen. Onze visie is om psychische hulp bij een Nederlandstalige psycholoog voor iedereen beschikbaar te maken, zowel vanuit het buitenland als in Nederland/België. 

Tijdens verschillende reizen is het Maaike helder geworden dat er een grote behoefte is aan psychische ondersteuning via een Online platform. De behoefte was er, alleen waren er nog geen middelen. Maar Online psychische hulp is er niet alleen voor mensen in het buitenland. Online zorg is er voor iedereen. Ook in Nederland kan het zijn dat de psycholoog waar je graag heen wil zich aan de andere kant van Nederland bevindt.

Online psycholoog zonder verwijzing van de huisarts


Bij ons is er geen verwijzing van de psycholoog nodig om behandeling bij een psycholoog te krijgen. Wil jij hier meer informatie over, lees dan verder op deze pagina

Wil jij meer weten over hoe online behandeling bij een psycholoog werkt? Kijk dan bij onze werkwijze 

Aanmelden gratis kennismakingsgesprek